Каталог
Кошница

Тоалетна хартия Jumbo Eco

Тоалетна хартия Jumbo Eco
ECO
Тоалетна хартия Jumbo Eco
0,00 лв.
Дан. основа: 0,00 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 11
Артикула е разгледан: 549

Renova Love & Action


Тоалетна хартия Jumbo Eco


Тоалетни ролки Jumbo, изработени от естествена хартия екрю, произведена главно от рециклирани влакна или FSC сертифицирана пулпа. Сертифициран е Euro EcoLabel. Renova Love & Action

FSC-сертификатът осигурява дървесина и горски продукти, произведени от отговорно произход материали. FSC забранява незаконната сеч, деградацията на горите и обезлесяването в сертифицирани райони. Устойчивото горско стопанство е едно от най-ефективните средства за смекчаване на изменението на климата.

- Естествена хартия екрю
- двуслоен
- 12 ролки
- 450 листа
- Ø Ролки 180 мм
- 90 метра
- FSC ® микс 70%

 

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Етикети: Jumbo