Каталог
Кошница

BLK Soft Zig-Zag

BLK Soft Zig-Zag
BLK Soft Zig-Zag
BLK Soft Zig-Zag
BLK Soft Zig-Zag
BLK Soft Zig-Zag
0,00 лв.
Дан. основа: 0,00 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 11
Артикула е разгледан: 627

Сгънати кърпи за ръце

BLK Soft Zig-Zag

Мека, устойчива и силно абсорбираща, бяла хартия с 2 слоя, изработена от селекция от естествени влакна.

Специалната текстура, постигната чрез свързване на двата листа в малки точки, увеличава дебелината на кърпата, което я прави по-абсорбираща и мека.

Z-сгънатите кърпи са отлични поради своята ефективност и значителния капацитет за сушене и ще отговарят на изискванията на най-взискателните клиенти

- 2-слоя бял хартия
- размер на листа 240х210мм
- 160 листа в пакет
- 20 пакета в кашон
- Кашон с 3200 листа (20x160)

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Етикети: Hand Towels , Zig-Zag ,