Каталог
Кошница

First Silk Sensation Normal 60

First Silk Sensation Normal 60
First Silk Sensation Normal 60
0,00 лв.
Дан. основа: 0,00 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 11
Артикула е разгледан: 498

First Silk Sensation Normal 60

Супер дискретен и абсорбиращи дамски превръзки за ежедневна защита.
Ултратънки дамски превръзки с мека копринена горния слой за по-голям комфорт. Той остава сух благодарение на своята технология за престой на сухо със супер абсорбиращи частици, запазвайки потока и миризмите в долните слоеве на пантилинера. Бодиформен и без изкуствени аромати, той е идеален дори за чувствителна кожа.

Чувствайте се чисти и свежи всеки ден.

- Дължина на пантилинера 150 мм
- без аромат
- Stay-dry technology
- Дишаща
- Дерматологично тестван
- 60 единици в опаковка

 

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.