Каталог
Кошница

Салфетки Art de La Table 3-ply

Салфетки, Art de La Table 3-ply
Салфетки, Art de La Table 3-ply
Салфетки, Art de La Table 3-ply
Салфетки, Art de La Table 3-ply
Салфетки Art de La Table 3-ply
3,50 лв.
Дан. основа: 3,50 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 200084995
  • Универсален код: 560102802782
Артикула е разгледан: 2673
Салфетки за маса
Art de La Table 3-ply
Класическите бели салфетки на Renova - същата мекота и по-голяма обемност. Най-новият член на семейството Art de la Table, сега с трислойна хартия. На вашата маса установете по-голяма отличителност и елегантност за най-важните хранения през деня.

Този продукт е изработен от сертифицирани от FSC® и други контролирани материали. Избирайки този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на световните гори.

- Бяла хартия
- Размер за вечеря, 33x33cm
- Опаковка с 50 салфеткиДоставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Етикети: Салфетки , Renova