Каталог
Кошница

Салфетки за маса, 75 броя Maxi Spring Allamanda

Салфетки за маса, 75 броя, Gold Maxi Allamanda
Салфетки за маса, 75 броя, Gold Maxi Allamanda
Ново
Салфетки за маса, 75 броя, Gold Maxi Allamanda
Салфетки за маса, 75 броя, Gold Maxi Allamanda
Салфетки за маса, 75 броя Maxi Spring Allamanda
6,80 лв.
Дан. основа: 6,80 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 2000743311
Артикула е разгледан: 138
Салфетки за маса
Салфетки за маса Gold Allamanda 75 броя в пакет
Премиум салфетки Renova Gold от бяла хартия със специална текстура и размери, с ексклузивни флорални декорации, вдъхновени от пролетта. Много меки и абсорбиращи, салфетките Renova Gold Spring са идеалният начин да покажете признателността си и да изненадате гостите си със стилен детайл и изисканост на масата.

- Декорирана бяла хартия
- Специална текстура
- Допълнителен размер, 39,5 x 39,5 см
- Опаковка със 75 салфетки

Този продукт е изработен от материали, сертифицирани от FSC® и други контролирани материали. Избирайки този продукт, вие подкрепяте отговорното управление на горите по света.Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Етикети: Renova , Салфетки