Каталог
Кошница

Оранжеви коктейлни салфетки

Хартиени коктейлни салфетки, Renova
Хартиени коктейлни салфетки, Renova
Хартиени коктейлни салфетки, Renova
Хартиени коктейлни салфетки, Renova
Оранжеви коктейлни салфетки
2,50 лв.
Дан. основа: 2,50 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 200072786
  • Универсален код: 560102801088
Артикула е разгледан: 1466
салфетки
Коктейлни салфетки
Идеален за онази ранна сутрешна среща или обяд в офиса. От съществено значение за барбекю на открито или когато се излежавате с приятели.
Списък за пазаруване: отварачка за бутилки, тирбушон, шейкър за коктейли, кофа за лед и 30 модерни хартиени салфетки Renova. Бъдете барман.
Удобни хартиени салфетки, вече сгънати, за обикновени коктейли или предястия.

- 30 хартиени салфетки
- 22х22 см (отворен лист)
- 1/4 сгъната опаковкаДоставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.