Каталог
Кошница

Folded Hand Towels Eco

Folded Hand Towels Eco
Folded Hand Towels Eco
Online Only ECO
Folded Hand Towels Eco
Folded Hand Towels Eco
Folded Hand Towels Eco
0,00 лв.
Дан. основа: 0,00 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 11
Артикула е разгледан: 972

Сгънати кърпи еко

Folded Hand Towels Eco

Renova Любов & действие


Направена от естествена хартия екрю, произведена главно от рециклирани влакна или сертифицирана по FSC ® пулпа. Euro EcoLabel сертифицирана хартия. Renova Love & Action

FSC ® -Certification гарантира дървесина и горски продукти, направени от отговорно произход материали. FSC ® забранява незаконната сеч, деградацията на горите и обезлесяването в сертифицирани райони. Устойчивото горско стопанство е едно от най-ефективните средства за смекчаване на изменението на климата.

- Естествена хартия екрю
- двуслоен
- 220х215мм
- 180 листа в опаковка
- 15 опаковки в кутия
- Кутии с 2700 листа

- Евро ЕКО ЕТИКЕТ
- FSC ® -Сертифициран
- FSC ® 100% рециклиран

Imagem

 

 Imagem

 

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.

Етикети: Hand Towels , Zig-Zag ,