Каталог
Кошница

Кърпи за лице, Design Pop, Виана, Ренова

Кърпи за лице, Design Pop, Виана, Ренова
Кърпи за лице, Design Pop, Виана, Ренова
3,70 лв.
Дан. основа: 3,70 лв.
  • В наличност: В наличност
  • Код на артикула: 200085560
  • Универсален код: 560102802539
Артикула е разгледан: 1715
Кърпички за лице Viana

Бели кърпички за лице, в кутия, украсен с елементи от португалската популярна традиция.

Всеотдайност, страст, детайл. Бродерията е изкуство, което олицетворява най-доброто, което една декорация може да получи. Столетен занаят в Северна Португалия, той беше идеалното вдъхновение за новата декоративна колекция от лицеви кърпички на Renova, в чест на традициите и вътрешната красота.


- 3 слоя, бяла хартия
- без аромат
- 50 кърпички / пакет
- Отворен лист: 225х210мм
- Опаковка: 115x100x115мм

 

 

Доставките се извършват от куриерски фирми Спиди и Еконт, като цената на услугата се определя в зависимост от избрания начин на доставка и теглото на поръчаните продукти.

При наложен платеж, Вие плащате на куриер при доставка и получавате от куриера разписка за пощенски паричен превод.

Разписката замества в случая касовата бележка. (Според съответния закон "за плащанията с наложен платеж чрез пощенски паричен превод  не е задължително да се издава фискална касова бележка от фискално устройство. За направеното от клиента плащане куриерската фирма издава Разписка за пощенски превод на стойността на дължимата сума.

Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.") За осчетоводяване на покупката е необходимо да запазите вашата фактура заедно с разписката от куриерска служба.